It is currently 14 06 2021 17:17
All times are UTC

Introducere

Sugestii și propuneri pentru îmbunătățirea serviciilor freebb.ro

Introducere

Postby admin » 02 06 2021 07:25

Serviciile oferite de freebb.ro iti ofera posibilitatea de a crea si administra un forum. Forum-ul reprezinta unealta ideala in construirea comunitatii voastre, fie ca discutam despre jocuri, masini, filme, muzica s.a. acestea au comunitatea lor.

freebb.ro ofera utilizatorilor sai posibilitatea de a crea un forum in doar cateva secunde. Serviciul de gazduire forumuri este compus din:

* Gazduire web profesionista asigurata prin servicii si echipamente de top.

* freebb.ro ruleaza integral cu phpbb avand bucati din mai multe versiuni cat si softuri proprii astfel in cat experienta utilizatorilor nostri sa fie unica.

* Posibilitatea de a customiza dupa bunul plac forumul in intregime iar asta intr-un mod simplist. Puteti modifica culori, text si imagini. Pentru a afla mai multe detalii despre cum puteti face asta, gasiti detalii in sectiunea [url]Tutoriale[/url].

* O multime de stiluri grafice si moduri precum (Advertise, Chat, Portal s.a.)

* Securitatea serviciilor oferite reprezinta prioritatea noastra, astfel in cat fiecare forum gazduit de freebb.ro primeste automat un certificat SSL gratuit si valabil permanent. Folosim in prezent cele mai bune solutii pentru prevenirea si combaterea SPAM-ului. In prezent singurul forum unde sunt prezenti acesti SPAM BOTS pot fi gasiti in forumul demonstrativ (demo.freebb.ro) insa si acolo mesajele postate sunt filtrate pentru a inlatura adresele web si/sau cuvintele obscene.
User avatar
admin
Site Admin
 
Posts: 2
Joined: 20 04 2021 13:11

Return to Sugestii

  • You cannot post new topics in this forum
    You cannot reply to topics in this forum
    You cannot edit your posts in this forum
    You cannot delete your posts in this forum
  • Who is online

    Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron