Vezi mesaje fără răspuns | Vezi subiecte active Acum este 14-07-2024 00:33


test

Forumul de suport freebb.ro - Înregistrare 1. Regulament general cu privire la realizarea postarilor in forum.

a) Modul de adresare:

- Postare: Se refera la realizarea unui mesaj (post) in forum. Aceasta este compusa din Subiect si Post (titlu si mesaj).
- Postarile trebuiesc compuse in totalitate in limba Romana.
- Nu sunt acceptate in postari prescurtari excesive sau un limbaj de messanger de tipul: LOL, DND s.a.
- Nu este acceptat limbajul vulgar!
- Nu sunt acceptate in postari date cu caracter personal (nume, prenume, adrese, adrese de e-mail, numere de telefon. s.a.)

b) Modul prin care poti posta:

- Inainte de a posta folosesti functia Cautare pentru a va asigura ca nu postezi un subiect care a mai fost adresat de catre altcineva.
- Posteaza in categoria corespunzatoare, daca ai o intrebare asigurate ca o adresezi in categoria corespunzatoare.

c) Titlul postarii:

- Titlul postarii (pe nume Subiect) trebuie sa contina subiectul problemei si nu titluri incomplete cum ar fi: Ajutor, Problema, Cum fac sa. Exemplu concret: Doresc sa modific imaginea forumului.

2. Atitudinea si comportamentul.

a) Atitudinea si comportamentul utilizatorului:

- Retineti! Serviciul de suport este asigurat in mod voluntar si nu unul platit. Asadar comportamentul dvs in calitate de utilizator fata de staff-ul forumului trebuie sa fie unul civilizat si respectuos.
- Uneori raspunsul din partea staff-ului acestui forum poate dura chiar si cateva zeci de ore, asteptati ca acestia sa raspunda fara a solicita acest lucru.
- Ne rezervam dreptul de a modifica sau sterge orice postare pe care o consideram ca nu se incadreaza in cadrul forumlui de suport.
- Utilizatorii pot ajuta membrii din staff-ul forumului raspunzand la anumite postari insa acestia trebuie sa se asigure ca raspunsul lor reflecta in totalitate situatia respectiva. In cazul in care un utilizator raspunde in mod gresit iar un membru din staff atrage atentia asupra acestui lucru, utilizatorul este obligat sa se conformeze si sa respecte decizia membrului din staff.

3. Avatare, Semnaturi si informatii profil.

a) Puteti adauga avatare respectand dimensiunea stabilita in forum.
b) Nu sunt permise avatare ce contin tente sexuale, simbolice (sex, ura, politica, s.a.).
c) Nu sunt permise in semnaturi urmatoarele: cuvinte obscene, reclame de orice fel (poti face reclama numai la forumul gazduit de freebb.ro), tente politice, admiratia asupra unui sport (admiratia asupra unui club de fotbal).

4. Sanctiuni.

a) Folosirea forumului de suport reprezinta in totalitate un privilegiu si nu un drept! Ne rezervam dreptul de a ne selecta utilizatorii.
b) In functie de abatarea respectiva utilizatorul poate fi mustrat prin functia WARN (mustrare) iar la acumularea unui numar de 3 warn-uri accesul acestuia poate fi restrictionat pentru o perioada de timp sau permanent.
c) In anumite situatii cum ar fi spam, sau atunci cand noi (membrii din staff) consideram ca prezenta unui utilizator poate dauna acestei comunitati ne rezervam dreptul de a-i restrictiona accesul.

5. Modificarea statutului din utilizator normal in membru staff.

a) NU SUNT PERMISE solicitari ale utilizatorilor sa devina membri staff!
b) Utilizatorii pot devenii membri staff doar in situatia in care membrii din staff considera ca un utilizator este adecvat iar prezenta acestuia este necesara.

6. Modificarea termenilor si a conditiilor.

- Putem modifica in orice moment acesti termeni si conditii de folosirea forumului de suport de fiecare data atunci cand consideram ca acest lucru este necesar.
- Nu suntem obligati sa aducem la cunostinta acest lucru insa acest regulament este prezent in forum si recomandam accesarea acestuia din cand in cand.
- Din motive de securitate Mesageria Privata a fost dezactivata in acest forum!

    
cron

Furnizat de www.phpBB® Forum Software © phpBB Group
Creeaza un forum gratuit | Forumul de suport | Semnaleaza un abuz
freebb.ro ruleaza cu © phpBB software.
Designed by ST Software for PTF.